suddagummans.blogg.se

Vilken middag❣️

Publicerad 2016-10-30 18:30:26 i Allmänt,

Robban köpte en blåmögelost på Älska mat mässan i Malmö förra veckan. Idag skulle den testas.

Det blev färsk tagliatelle med krämig pastasås på kalkonbacon från Ingelsta Kalkon och blåmögelost.

Receptet kommer här;

250 gr pasta, Tagiatelle
2 pkt bacon
1 gul lök
1 burk champinjoner el 10 färska
250 ml matlagningsgrädde
100-150 gr ädelost
Salt o peppar

Koka pastan enl anvisning.

Skär lök, och bacon i mindre bitar.
Stek bacon några minuter tillsätt lök och svampen låt bryna tills löken är genomskinlig.

Tillsätt matlagningsgrädden och smula ner ädelosten. Krydda med salt och peppar. Låt koka ihopa några minuter.

Häll av vattnet på pastan och vänd ner den i såsen.

Servera direkt.

Smaklig spis

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela